ACTUEEL

WIJKSTEUNPUNTEN STOPPEN MET ACTIVITEITEN I.V.M. HET CORONAVIRUS (COVID 19)

De maatregelen leiden tot het besluit om alle activiteiten die op de wijksteunpunten worden uitgevoerd te stoppen tot en met 30 april 2021.

De maatregelen leiden tot het besluit om alle wijksteunpunten te sluiten vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur. Wij zullen dan ook gehoor geven aan de oproep van het kabinet om bewegingen en contactmomenten tussen bezoekers onderling in te perken. Dat betekent concreet dat alle groepsactiviteiten van de Wijksteunpunten geen doorgang meer kunnen vinden.

De algemene open inloopspreekuren van het sociaal plein in de wijksteunpunten komen te vervallen en het sociaal plein is alleen nog maar op afspraak tijdens de spreekuren te bereiken. U kunt dus een individuele afspraak maken. Om een afspraak te plannen kunt u Partners in Welzijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bellen via telefonnummer: 046-4575700 of mailen naar sociaalplein@piw.nl. 

Wij houden u op de hoogte, maar wijzen u graag erop om de ontwikkelingen (RIVM) hieromtrent te blijven volgen. Op het moment dat deze maatregelen worden versoepeld, danwel geheel opgeheven, staan wij graag weer voor u klaar. Het is een moeilijke tijd, maar uw en onze gezondheid gaat eenmaal voor. Blijf gezond!

We hopen op uw begrip.
Dank!

Team Wijksteunpunten Partners in Welzijn