ACTUEEL

WIJKSTEUNPUNT DE OASE ONDERSTEUNT INZAMELINGSACTIE VOOR DE VOEDSELBANK

In de twee eerste weekenden , 17/18 en 24/25 februari, van de vastentijd organiseert Parochie Christus' Hemelvaart – H.Joseph te Vrangendael weer een inzamelingsactie voor de Voedselbank Zuid-Limburg.

Hoewel het goed gaat met ons land,  is het helaas nog zo dat de mensen aan de onderkant van de samenleving daar niets van merken. In tegendeel, het aantal huishoudens dat aangewezen is op de hulp van de voedselbank neemt nog toe. Naar schatting worden 400.000 kinderen daar door getroffen. Het krijgen van een voedselpakket is dan van groot belang om te overleven. Laat uw hart spreken en lever een gulle bijdrage met levensmiddelen of geld, daar worden dan levensmiddelen van ingekocht.

De voedselbank kan alle lang houdbare levensmiddelen gebruiken. 

Kerkgangers kunnen hun gaven voor en na de eucharistieviering op zaterdag en zondag in de kerk op de bekende grote tafel deponeren. Geld mag ook, maar dan graag in de collectebus.

Er kan ook gedoneerd worden in Het Kruispunt,  Burg. Schrijenstraat 2, tijdens de openingsuren op dinsdag 20  en 27 februari (van 10 tot 12 uur)  en op woensdag 28 februari. ( van 14 tot 16 uur).

Ook in wijksteunpunt de Oase kunt u uw bijdrage afgeven en wel tijdens de openingsuren op dinsdag 20  en 27 februari, (tussen 13 en 16 uur).

Namens de klanten van de voedselbank alvast hartelijke bedankt.

Stuurgroep Diaconie

Voedselpakketten