ACTUEEL

AVOND4DAAGSE OPPE LENTJHEUVEL

Dit jaar heeft wijksteunpunt De Linde, voor de eerste keer een avond4daagse georganiseerd.

Voor een eerste keer was de opkomst buiten verwachting hoog. Burgers hadden zich van te voren aangemeld om mee te lopen. Elke dag meldde nieuwe lopers zich aan voor de wandeltocht van die avond.

De deelnemers waren ontzettend enthousiast, zelfs op de laatste dag. Het regende pijpenstelen maar dit deerde de lopers niet. Daar zijn regenjassen en paraplu's immers voor. De vierde dag en tevens laatste dag, was de wandelroute langs de markt versierd met ballonnen en was deze voor 1 dag omgedoopt tot " Via Gladiola". Alle deelnemers ontvingen hier gladiolen.

Bij terugkeer in Het Volkshoes kregen alle lopers een medaille en certificaat uitgereikt door wethouder Astrid Verblakt en vond de afsluiting van de wandel4daagse plaats met het "blarenbal".

De medewerkers van de wijksteunpunten willen de sponsoren bedanken, de Jumbo voor het fruit en water, Kootje's bloemenshop voor de gladiolen, ballonnenshop Geleen, voor hun donatie en natuurlijk een bedankje aan de 30 vrijwilligers die dit evenement mede mogelijk gemaakt hebben. En niet te vergeten de Harmonie Lindeheuvel die de opening en de afsluiting van muziek hebben voorzien.
En als aller laatste een dankjewel voor alle lopers, zonder jullie was er natuurlijk geen wandel4daagse geweest!

Wat ons betreft komt er volgend jaar weer een avond4daagse met misschien nog meer lopers.
Tot dan...........

Foto's treft u in het "fotoboek" aan op de pagina van wijksteunpunt de Linde

Groetjes namens de medewerkers van Wijksteunpunt De Linde (Partners in Welzijn, Vivantes Bloemenhof en Zuyderland Zilverlinde).
Uitdelen medailles en bloemen