ACTUEEL

CADEAUTJESMARKT GELDERHOF

Op  woensdag 25 november heeft er een gezellige Sinter-Kerst markt plaatsgevonden in wijksteunpunt Gelderhof. In het totaal waren er ruim 70 bezoekers die de stands kwamen bezoeken. Stands die sfeervol waren ingericht  met zeepjes, tassen, sieraden, sjaaltjes enz. en waar u tevens leuke kleine cadeautjes kon kopen voor de feestdagen. Voor iedere stand werd er voldoende interesse getoond en de verkoop voor de kleine cadeautjes was dan ook zeker aanwezig. De geur van de heerlijke  zelf gemaakt wafels, die ter plekke werden gebakken door Zuyderland, bracht nog een extra gezellig tintje toe bij de aanwezige bezoekers.

Tevens was er nog de gelegenheid om gezellig een kopje koffie/thee of chocomel met slagroom te drinken waar dan ook zeker goed gebruikt van werd gemaakt. In een prima sfeer genoot iedereen van de Sinter-Kerstmarkt.

In samenwerking met Zuyderland en o.a. Karwei, GGZ-dagbehandeling, Zeepkadoenzo en Penny, was het een zeer geslaagde middag die zeker voor een terugkerende activiteit op de agenda heeft gezorgd.

Cadeautjesmarkt Gelderhof