ACTUEEL

COMPUTERCURSUS VOOR 50 PLUSSER? BIJ HET CDL-BEEK ZIJN ER VELE MOGELIJKHEDEN!

De animo om deel te nemen aan een van de vele cursussen of workshops van het CDL (Computer Doe- en Leercentrum) toont aan dat er veel vraag is bij 50-plussers voor computer- en tabletlessen.

Het CDL heeft als doel de deelnemers met weinig of geen kennis op computergebied op weg te helpen, zodat ze leren omgaan met de vele mogelijkheden die een computer / tablet heeft, zoals basisgebruik van Windows, internet en e-mail, omgaan met digitale foto’s (beginners en gevorderden), stamboom onderzoek en vastleggen in de computer, kantoor werkzaamheden (Open Office), Cloud gebruik, onderhoud en veiligheid etc.  Ook met workshops voor tablets (zowel iPad als Android) is het CDL zeer actief. Enthousiaste en deskundige vrijwilligers ondersteunen al deze activiteiten.

Meer informatie zoals cursusinhoud, startdatum, kosten etc. is te vinden op de website
www.cdl-beek.nl. Het Computer Doe- en Leercentrum is gevestigd in het MFC aan de Molenstraat 158 te Beek. Zie voor het volledige aanbod ook onze website www.cdl-beek.nl of haal het infoboekje bij PiW.  Telefoon Planning  06 – 186 439 16 of planning1.cdl.piw@gmail.com

Computer Doe en Leercentrum