ACTUEEL

DAG VAN DE MANTELZORG SITTARD GELEEN

Op maandag 7 en dinsdag 8 november heeft de "Dag van de Mantelzorg" plaatsgevonden op 3 locaties in gemeente Sittard Geleen.

Maandagmiddag opende wethouder Leon Geilen het feestelijke gebeuren voor alle mantelzorgers in Buurthuis Limbrichterveld. Maandagavond was er een bijeenkomst in gemeenschapshuis Born voor alle mantelzorgers in deze regio. En last but not least, op dinsdagavond was de laatste bijeenkomst in het Volkshoes voor alle mantelzorgers in regio Geleen.

Mantelzorgers werden tijdens deze feestelijke bijeenkomsten in het zonnetje gezet. Want zoals wethouder Geilen aangaf  'mantelzorgen daar kies je niet voor, dit overkomt je' en is toch heel iets anders dan vrijwilligerswerk.

Het programma dat geboden werd viel goed in de smaak bij iedereen. Zo kon men zich opgeven voor een gratis massage aangeboden door Natural Massage. Het muzikale programma werd verzorgd door bekende artiesten zoals Jack Vinders, duo Connie en Nico, Ilse Piu, trompetist Peter Kinkels en de jongste artiest, accordeonist Kyle Schielen.

Wethouder Leon Geilen opent de 'Dag van de Mantelzorg' in buurthuis Limbrichterveld

Artiest Jack Vinders en Geeke Simons van Steunpunt Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg gemeenschapshuis Born
Dag van de Mantelzorg Born

Accordeonist Kyle Schielen


Wethouder Leon Geilen opent de 'Dag van de Mantelzorg' in 't Volkshoes Geleen
Dag van de Mantelzorg