ACTUEEL

HOND OP BEZOEK BIJ WIJKSTEUNPUNT AMUSANT

Het gezelschap dames en heren bij Amusant werd onlangs uitgebreid met nog een heer en twee dames. Dit gezelschap had geen kaal hoofd of grijze haren ….integendeel!

Drie Australische herdershonden kwamen op bezoek en zij zaten prachtig in de vacht!                     
Floyd (12 jaar), Ebby (9 jaar)en Jindy (3 jaar).  Ze werden door hun baasje Els even afgeleid met een balletje met ‘snoep’.  Dat kalmeerde hen een beetje. Mensen die dat willen krijgen een paar brokjes om aan de honden te geven.  De een geeft ze vanuit de hand. De ander fopt ze, doet alsof hij gooit, maar laat ze wachten op de lekkere brokjes. Later kan men nog met een bal gooien en de honden probeerden op de gladde deze zo snel mogelijk te pakken. Deze honden waren ook zeer aaibaar! Een heerlijke volle vacht, en een paar mooie ogen. Dat kan bijna niemand weerstaan.                                                      

Els geeft ondertussen antwoord op vragen, en vertelt een en ander over de honden. Daarop komt veel reactie. Mensen die een hond hebben gehad, herkennen veel. Er worden mooie herinneringen opgehaald over de eigen honden. Een enkeling weet de naam niet meer…maar wel nog het contact wat men met de hond had. De leuke dingen die hij of zij deed. Belevenissen en herinneringen aan de hond, zijn trouwheid en liefde , werden gedeeld. Dat was een thema waar men nog lang over door kon praten, ware  het niet dat Floyd, Ebby en Jindy wel aan een slokje water en wat rust toe waren! 

Hond op bezoek bij wijksteunpunt Amusant