ACTUEEL

LADY'S NIGHT IN WIJKSTEUNPUNT GELDERHOF

Op woensdag 20 april jl. vond er voor het eerst een Lady’s- Night plaats voor jong en oud in wijksteunpunt Gelderhof. In het totaal waren er 75 bezoekers aanwezig inclusief de standhouders o.a. modeaccessoires, woningdecoraties, nagelstyliste enz..

Deze avond was gevuld met  een kapster/ visagist en een modeshow. Iedereen werd verwelkomt met een drankje en tijdens de avond werden er kleine hapjes geserveerd. Bij binnenkomst kon je even rondkijken naar de verschillende standjes. Een presentator sprak de diverse onderdelen aan elkaar. De modellen werden voorgesteld voordat ze de rode loper op liepen en showde hippe trends met de bijbehorende accessoires, sieraden en tassen, voor ieder wat wils. De bezoekers waren onder de indruk en de aandacht ging dan ook uit naar de opkomst van de modellen. Tijdens de pauze was er een tombola met vele mooie prijzen. Na afloop werd iedereen nog eens voorzien van een goodie-bag die gesponsord was door Etos.

We kunnen terug kijken op een super gezellige avond. Door de vele positieve reactie kunnen we nu al zeggen dat het zeker voor herhaling vatbaar is.

Bij de visagiste.....
Lady's night wijksteunpunt gelderhof

Bij de kapster.....

Lady's night wijksteunpunt Gelderhof

Foto momentje.....

 

Lady's night wijksteunpunt Gelderhof

De modeshow...
Lady's Night wijksteunpunt Gelderhof