ACTUEEL

NIEUW! INTERNETCORNER IN WIJKSTEUNPUNT AMUSANT

Wijksteunpunt Amusant opent haar deuren voor de nieuwe dienst: de Internetcorner. Vanaf heden bent u welkom met al uw vragen rondom het werken met computers.

Waarvoor kunt u terecht bij de internetcorner? Tegenwoordig wordt verwacht dat u veel met de computer regelt, zoals formulieren aanvragen, afspraken maken met instanties en boodschappen bestellen. Daarbij kunt u met de computer ook mailen met familie en vrienden en op internet is er veel interessante informatie te verkrijgen, denk bijvoorbeeld aan lekkere recepten en aan een routebeschrijving. Kortom, er gaat een wereld voor u open op de digitale snelweg!

Wilt u de mogelijkheden graag eens uitproberen voordat u zelf een computer, laptop of tablet aanschaft? Bent u nieuwsgierig naar wat u er allemaal mee kunt of wilt u uw kennis op dit terrein verbreden? Zo ja, kom dan naar de internetcorner bij wijksteunpunt Amusant. De deskundige vrijwilliger Loek helpt u graag op weg en u kunt uw digitale wensen en vragen met hem bespreken.
Neem gerust uw eigen i-pad, tablet of laptop mee, hier werkt u immers thuis ook op.

Deelname aan de internetcorner is gratis en zonder afspraak. De openingstijd is: elke donderdag van 14.00 uur t/m 16.00 uur.