ACTUEEL

NIEUW! SPREEKUUR BUREAU SOCIALE RAADSLIEDEN IN WIJKSTEUNPUNT GELDERHOF

Op maandag 5 oktober heeft de opening plaatsgevonden van het spreekuur Bureau Sociale Raadslieden in wijksteunpunt Gelderhof. Deze dienst wordt u aangeboden in samenwerking met wijksteunpunt Gelderhof elke maandagochtend van 9.30 t/m 12.00 uur.

Tijdens de opening heeft tevens een informatiebijeenkomst plaatsgevonden over wat u allemaal verwachten kan van de diensten van Bureau Sociale Raadslieden zoals: hulp bij het invullen van formulieren; hulp bij het opstellen van brieven en bezwaarschriften; informatie en advies op sociaal-juridisch gebied; hulp bij het vinden van gespecialiseerde instanties die u verder kunnen helpen etc..

Het gaat vooral om kwesties rond bijvoorbeeld: Sociale verzekeringen, uitkeringen en voorzieningen; onderwijs en studiefinanciering; wonen, huren en huurtoeslag; werken en werkeloosheid; kwijtschelding en teruggave van belastingen; recht en regelgeving; hulp bij het aanvragen van bijzondere bijstand; consumentenzaken etc..

Het spreekuur is zonder afspraak en gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 046 457 57 00

Opening spreekuur Bureau Sociale Raadslieden in wijksteunpunt Gelderhof