ACTUEEL

OPENING INTERNETCORNER WIJKSTEUNPUNT 'T TREFPUNT

Op woensdag 16 september heeft de opening van de internetcorner in wijksteunpunt 't Trefpunt plaatsgevonden met Wethouder Leon Geilen.

Wijksteunpunt 't Trefpunt heeft nu ook een internetcorner waar u terecht kan met al uw vragen op het gebied van computers. Wethouder Leon Geilen was uitgenodigd om 'het lint door te knippen' en heeft de bezoekers ontvangen met een kopje koffie en een lekker stukje limburgse vlaai. De internetcorner wordt bemand door vrijwilligers van en in samenwerking met de KBO en Partners in Welzijn.

Waarvoor kunt u terecht bij de internetcorner?
Tegenwoordig wordt verwacht dat u veel met de computer regelt, zoals formulieren aanvragen, afspraken maken met instanties en boodschappen bestellen. Daarbij kunt u met de computer ook mailen met familie en vrienden en op internet is er veel interessante informatie te verkrijgen, denk bijvoorbeeld aan lekkere recepten en aan een routebeschrijving. Kortom, er gaat een wereld voor u open op de digitale snelweg!

Wilt u de mogelijkheden graag eens uitproberen voordat u zelf een computer, laptop of tablet aanschaft? Bent u nieuwsgierig naar wat u er allemaal mee kunt of wilt u uw kennis op dit terrein verbreden? Zo ja, kom dan naar de internetcorner bij wijksteunpunt 't Trefpunt. Deskundige vrijwilligers helpen u graag op weg en u kunt uw digitale wensen en vragen met hen bespreken.

Deelname aan de internetcorner is gratis en zonder afspraak. De openingstijden zijn: elke dinsdag en donderdag van 14.00 uur t/m 16.00 uur.

Opening internetcorner wijksteunpunt 't Trefpunt door wethouder Leon Geilen