LOCATIES

WIJKSTEUNPUNT BICHT

Wijksteunpunt Bicht is gevestigd in basisschool de Kingbeek in Obbicht. Het wijksteunpunt heeft hier een meer dan gezellige ruimte. Gescheiden door niet meer dan een raam met gordijn zitten senioren en kinderen hier zij aan zij. Een bijzondere ervaring voor velen. Het brengt een gezellige en leuke sfeer met zich mee. Je zou bijna mee naar buiten willen rennen als de schoolbel voor het speelkwartier luidt en eventjes later het geluid van spelende kinderen te horen is. Een aparte gewaarwording, die even doet denken aan vroegere dagen.

Terug naar het nú. De activiteiten in dit wijksteunpunt worden vraaggericht aangeboden en zijn nog volop in ontwikkeling. Wat zou ú graag willen doen in dit wijksteunpunt? Actief meedoen aan activiteiten? Even binnen lopen voor een praatje? Leuke ideeën of suggesties opperen? Of heeft u informatie of advies nodig? Kom dan eens kijken. Iedereen is welkom. Wij zien uw bezoek graag tegemoet.

Een enthousiast team
Hieronder kunt u alvast kennis maken met onze medewerkers.
Van links naar rechts: Nicole Gardeniers vanuit Zuyderland, Michel Verhaegh (vrijwilliger), Saskia Steijns (vrijwilliger), Marleen Lamerichs (vrijwilliger), Mien Siahailatua (vrijwilliger), Harrie de Vrehe (vrijwlliger) en Gertie de Klein vanuit Parters in Welzijn.
Niet op de foto: Marijke Keulers (vrijwilliger). 
Contactpersoon voor dit wijksteunpunt is:
Gertie de Klein T. 06-13370258 of mailen naar gertie.deklein@piw.nl 

KALENDER

alle activiteitenD
17
aug

Het sociaal plein

Welkom met ál uw vragen!

meer lezenD
B
Wijksteunpunt Bicht
Burg. Venckenstraat Ingang door de poort met de blauwwitte W, Obbicht

OPENINGSTIJDEN

Maandag van 13.30 - 15.30 uur
Dinsdag van 14.00 - 16.00 uur

PARTNERS

FOTOALBUM (10 foto's)