LOCATIES

WIJKSTEUNPUNT DE LINDE

Wijksteunpunt De Linde: het hart van Lindenheuvel. 


Het wijksteunpunt is een gezellige huiskamer gevestigd in de Mauritszaal van wijkcentrum De Linde, waar diverse doelgroepen samen komen De vrijwilligers zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Gezelligheid gegarandeerd!

Wijksteunpunt De Linde werkt nauw samen met DAC 't Karwei van Zuyderland op maandag en dinsdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op maandag en dinsdag is het mogelijk om samen te lunchen voor een lage prijs: soep kost 0,75 euro en een heerlijk broodje vanaf 1,50 euro. De cliënten van 't Karwei maken die dag alles vers waarbij het menu een week van tevoren bekend wordt gemaakt. Aanmelden voor de lunch is gewenst in verband met de inkoop. Loop gerust eens binnen en beleef de gezellige ambiance die heerst binnen Wijksteunpunt De Linde.

Wijksteunpunt De Linde werkt prettig samen met Vivantes en de Zilverlinde om leuke activiteiten te organiseren zoals een maandelijke wandeltocht of de cullinaire wandeltocht die 6 keer per jaar plaatsvindt.

Daarnaast worden ook diensten aangeboden door de samenwerkingspartners zoals:

  • Het Sociaal Plein (Heeft u een vraag voor uzelf, een ander, of iemand waarover u zich zorgen maakt? Bijvoorbeeld over wonen, welzijn, opvoeding, leefstijl, zorg, financiën en/of vrijwilligerswerk? Of wilt u graag andere mensen uit uw buurt ontmoeten. Zij helpen u graag verder)
  • Coach4U (Gemeente, professionele instellingen, burgers en jongeren zijn actief om het relatief grote aantal jeugdige maatschappelijke uitvallers terug te dringen. “Aanval op de uitval” is het motto. Het project Coach4u is één van de middelen om hier een bijdrage aan te leveren).

Informatie en advies nodig?
U kunt terecht bij de contactpersoon van het wijksteunpunt De Linde Nieki Mevissen via het volgende telefoonnummer 0651187242 of mailen naar nieki.mevissen@piw.nl

 

B
Wijksteunpunt De Linde
Hyacinthenlaan 33, Geleen

OPENINGSTIJDEN

maandag en dinsdag van 10 - 16 uur
woensdag van 10 - 13 uur
donderdag van 10 - 16 uur
vrijdag van 10 - 13 uur

PARTNERS

FOTOALBUM (13 foto's)