WELKOM BIJ DE WIJKSTEUNPUNTEN SITTARD-GELEEN.

WIJKSTEUNPUNT DE LINDE

WELKOM BIJ WIJKSTEUNPUNT DE LINDE

Wijksteunpunt De Linde is een gezellige huiskamer gevestigd in de Mauritszaal van wijkcentrum De Linde, waar diverse doelgroepen bij elkaar komen. Er worden verschillende actviteiten aangeboden waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. U kunt hier onder andere terecht voor een lekkere lunch, handwerken en biljarten.

Wij werken met verschillende partijen samen, onder andere met Karwei GGZ Zuyderland. Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van actuele (samenwerking)partners van dit wijksteunpunt. Daarnaast kunt u met allerlei vragen terecht bij het Sociaal Plein die elke maandagavond, dinsdagmiddag en woensdagochtend aanwezig is.

Nieuwsgierig geworden naar alles wat het wijksteunpunt u te bieden heeft? Heeft u informatie of advies nodig, of zin in een kopje koffie en een praatje? Kom dan een kijkje nemen in het wijksteunpunt. De koffie in het wijksteunpunt De Linde staat voor u klaar!

Contactpersoon voor wijksteunpunt De Linde:
Said Hammoud
Telefoonnr:   088 365 0600
E-mail:         Said.hammoud@piw.nl

 

KALENDER

alle activiteitenD
07
dec

Open inloop ​/​ recreatief biljarten

meer lezenD
B
Wijksteunpunt De Linde
Hyacinthenlaan 33, Geleen

OPENINGSTIJDEN

Maandag 10.00 - 16.00 uur
Maandag 18.00 - 20.00 uur
Dinsdag 10.00 - 16.00 uur
Woensdag 09.00 - 13.00 uur
Donderdag  10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 09.30 - 12.00 uur

 

 

 

 

LET OP! Bovenstaande openingstijden zijn de reguliere openingstijden. Momenteel wordt er ivm corona nog aangepaste tijden gehanteerd. Kijk voor het actuele aanbod bij Programma aanbod.

PARTNERS

FOTOALBUM (13 foto's)