DE WIJKSTEUNPUNTEN ZIJN WEER GEOPEND, WELKOM TERUG.

WIJKSTEUNPUNT GELDERHOF

WELKOM BIJ WIJKSTEUNPUNT GELDERHOF!

Wijksteunpunt Gelderhof ligt aan een pleintje, meteen naast de grote kerk van het Heilig Hart in Overhoven. Met zijn plantsoenen en bankjes is het een mooi en idyllisch plaatje. Dit wijksteunpunt heeft een mooi ingerichte ontmoetingsruimte, met grote ramen rondom waardoor veel daglicht naar binnen stroomt. Het is hier gezellig en licht, dat verlicht als vanzelf het menselijk gemoed. Activiteiten worden vraaggericht en voor ieder wat wils aangeboden. U kunt hier onder andere terecht voor creatief, yoga/pilates en de internetcorner.

Wij werken met verschillende partijen samen, onder andere met de KBO Overhoven. Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van actuele (samenwerking)partners van dit wijksteunpunt. Daarnaast kunt u met allerlei vragen terecht bij het Sociaal Plein die elke maandagochtend aanwezig is.

Nieuwsgierig geworden naar alles wat het wijksteunpunt u te bieden heeft? Heeft u informatie of advies nodig, of zin in een kopje koffie en een praatje? Kom dat ene kijkje nemen in het wijksteunpunt. De koffie in het wijksteunpunt Gelderhof staat voor u klaar!

Contactpersoon voor wijksteunpunt Gelderhof:
Gertie de Klein 
Telefoonnr: 06 13 37 02 58
Email: gertie.deklein@piw.nl

KALENDER

alle activiteitenD
19
jan

Yoga & Pilatus

Het in en ontspannen van lichaam en geest door middel van Yoga en Pilates.

meer lezenD
B
Wijksteunpunt Gelderhof
Gelderhof 1, Sittard

OPENINGSTIJDEN

Maandag 10.00 - 16.00 uur     
Dinsdag 10.00 - 13.30 uur     
Woensdag 10.00 - 16.00 uur     
Donderdag   10.00 - 16.30 uur     
   

 

LET OP! Bovenstaande openingstijden zijn de reguliere openingstijden. Momenteel wordt er ivm corona nog aangepaste tijden gehanteerd. Kijk voor het actuele aanbod bij Programma aanbod.

PARTNERS

FOTOALBUM (33 foto's)