LOCATIES

WIJKSTEUNPUNT GELEEN ZUID (VOORMALIG AMUSANT)

WELKOM BIJ WIJKSTEUNPUNT GELEEN ZUID!

Wijksteunpunt Geleen Zuid ligt midden in het centrum van Geleen-Zuid, in het zalencentrum 't Plenkhoes. Dit wijksteunpunt is een leuke en gezellige ontmoetingsplek en wordt ook wel het "hart van Geleen-Zuid" genoemd. De activiteiten worden vraaggericht en voor ieder wat wils aangeboden. U kunt hier onder andere terecht voor bridgen, handwerken en schilderen.

Wij werken met verschillende partijen samen, onder andere het Wijkplatform Geleen-Zuid & De Kluis. Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van actuele (samenwerking)partners van dit wijksteunpunt. Daarnaast kunt u met allerlei vragen terecht bij het Sociaal Plein die elke maandag- en donderdagochtend aanwezig is.

Nieuwsgierig geworden naar alles wat het wijksteunpunt u te bieden heeft? Heeft u informatie of advies nodig, of zin in een kopje koffie en een praatje? Kom dan een kijkje nemen in het wijksteunpunt. De koffie in het wijksteunpunt Geleen Zuid staat voor u klaar!

Contactpersoon voor wijksteunpunt Geleen Zuid: 
Elvira Goblet-Johannes 

Telefoonnr: 06 51 00 88 05
Email: elvira.goblet@piw.nl

KALENDER

alle activiteitenD
02
aug

Bridgen Partners in Welzijn

Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan je veel plezier kunt beleven. Het is een tijdloos spel van bieden en spelen, waarmee je nooit raakt uitgespeeld.

meer lezenD
B
Wijksteunpunt Geleen Zuid (voormalig Amusant)
Bachstraat 2, Geleen

OPENINGSTIJDEN

Maandag 10.00 - 16.30 uur
Maandag 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 16.00 uur
Donderdag  10.00 - 12.00 uur
Vrijdag 10.00 - 16.00 uur

 

 

 

 

LET OP! Bovenstaande openingstijden zijn de reguliere openingstijden. Momenteel wordt er ivm corona nog aangepaste tijden gehanteerd. Kijk voor het actuele aanbod bij Programma aanbod.

PARTNERS

FOTOALBUM (6 foto's)