LOCATIES

WIJKSTEUNPUNT GELEEN ZUID (VOORMALIG AMUSANT)

WELKOM BIJ WIJKSTEUNPUNT GELEEN ZUID!

Wijksteunpunt Geleen Zuid ligt midden in het centrum van Geleen-Zuid, in het zalencentrum 't Plenkhoes. Dit wijksteunpunt is een leuke en gezellige ontmoetingsplek en wordt ook wel het "hart van Geleen-Zuid" genoemd. De activiteiten worden vraaggericht en voor ieder wat wils aangeboden. U kunt hier onder andere terecht voor bridgen, handwerken en schilderen.

Wij werken met verschillende partijen samen, onder andere het Wijkplatform Geleen-Zuid & De Kluis. Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van actuele (samenwerking)partners van dit wijksteunpunt. Daarnaast kunt u met allerlei vragen terecht bij het Sociaal Plein die elke maandag- en donderdagochtend aanwezig is.

Nieuwsgierig geworden naar alles wat het wijksteunpunt u te bieden heeft? Heeft u informatie of advies nodig, of zin in een kopje koffie en een praatje? Kom dan een kijkje nemen in het wijksteunpunt. De koffie in het wijksteunpunt Geleen Zuid staat voor u klaar!

Contactpersoon voor wijksteunpunt Geleen Zuid: 
Elvira Goblet-Johannes 

Telefoonnr: 06 51 00 88 05
Email: elvira.goblet@piw.nl

KALENDER

alle activiteitenD
18
okt

Sjoelen

Iedere maandagavond een gezellige sjoelcompetitie in het Plenkhoes

meer lezenD
B
Wijksteunpunt Geleen Zuid (voormalig Amusant)
Bachstraat 2, Geleen

OPENINGSTIJDEN

Maandag 10.00 - 16.30 uur
Maandag 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 16.00 uur
Donderdag  10.00 - 12.00 uur
Vrijdag 10.00 - 16.00 uur

 

 

 

 

LET OP! Bovenstaande openingstijden zijn de reguliere openingstijden. Momenteel wordt er ivm corona nog aangepaste tijden gehanteerd. Kijk voor het actuele aanbod bij Programma aanbod.

PARTNERS

FOTOALBUM (6 foto's)