LOCATIES

WIJKSTEUNPUNT 'T TREFPUNT

Wijksteunpunt ’t Trefpunt is gelegen aan de Pancratiusstraat 23 in Munstergeleen naast de kerk.

In het wijksteunpunt wordt samen gewerkt met Vivantes als samenwerkingspartner en met diverse verenigingen uit Munstergeleen. Het wijksteunpunt is ieder twee weken op woensdagmiddag geopend, na het Eetpunt van Vivantes (kijk op deze website en let op onze advertenties en posters voor de juiste openingstijden).
Het Eetpunt is een gezellig samen zijn waar iedereen, tegen betaling van 10 euro, aan kan deelnemen. Het is vooral het gezellig samen zijn en de goed verzorgde maaltijden die het Eetpunt tot een groot succes maakt. Loop eens een keer binnen en overtuig uzelf van de gezellige sfeer.

Vanuit het wijksteunpunt wordt een aantal keren per jaar een activiteit aangeboden, liefst op aanvraag. Hiervoor werken we nauw samen met de KBO Munstergeleen.

Heeft u zelf een leuk idee voor een activiteit, kom langs en praat met onze medewerker. Samen kunnen we zoveel meer dan alleen!
We zijn dan ook blij dat diverse partijen willen deelnemen om van elke activiteit een succes van te maken.

Voor al uw vragen kunt u terecht tijdens de open inloop. Heeft u vragen over bijvoorbeeld Wmo, mantelzorg, wat is er allemaal in de wijk te doen of over andere zaken? Neem dan contact op met onze medewerker: 
Maarten Wehrens, T. 06-48972743

B
Wijksteunpunt 't Trefpunt
Pancratiusstraat 23, Munstergeleen

OPENINGSTIJDEN

Internetcorner: elke dinsdagmiddag van 14 - 16 uur.

Open inloop spreekuur: 2 keer per maand op de woensdag van 13 - 15 uur

PARTNERS

FOTOALBUM (7 foto's)