ACTUEEL

WEEK TEGEN EENZAAMHEID 2019

De week "Eén tegen eenzaamheid 2019" wordt gehouden van 1 tot en met 8  oktober.

Het landelijke initiatief ‘Eén tegen Eenzaamheid’ zet organisaties en mensen aan om actie te ondernemen. Deze acties zijn bedoeld om mensen die zich eenzaam voelen (of dit dreigen te worden) te betrekken bij activiteiten.

Ook dit jaar worden in Sittard-Geleen activiteiten georganiseerd in het kader van De Week Eén tegen Eenzaamheid. Deze wordt gehouden van 1 tot en met 8 oktober.
Bij programma-aanbod vindt u een volledig overzicht per wijksteunpunt, kijk, kies en kom erbij!

Mensen die eenzaam zijn maar juist ook mensen die nìet eenzaam zijn, worden opgeroepen om mee te doen. Neem daarom iemand mee naar een van de activiteiten die in deze week georganiseerd worden. Op deze manier heeft u een leuk uitstapje en bezorgt u ook nog eens iemand een onvergetelijke dag!

Een greep uit de activiteiten in Sittard-Geleen:

-        "Limburg 75 jaar bevrijd".
-        Documentaire Margraten
-        Bezoek aan het Amerikaanse kerkhof Margraten
-        Bevrijdingsfeest met superband 
-        Oud Hollandsche spellenmiddag
-        Troubadour
-        Eten wat de pot schaft
-        Omgaan met een dierbare met depressie
-        Creatieve activiteiten
-        Mantelzorgochtend / middag
-        EHBO 
-        Sport en Spel / Jeu de Bloule toernooi
-        Oktoberfest met DJ Jos Horsemans en Thijs van Olijve
         en nog veel meer...

Natuurlijk worden niet alleen in deze week activiteiten georganiseerd. Wekelijks vinden veel activiteiten plaats binnen de gemeente Sittard-Geleen. Denk aan ontmoetingsactiviteiten in de wijksteunpunten of bij u in de buurt. Maar ook diverse cursussen. Het actuele activiteitenaanbod van de wijksteunpunten vindt u onder programma-aanbod, per wijksteunpunt en per maand, op deze website. Of loop eens binnen bij een van de wijksteunpunten, onze medewerkers staan klaar voor u en geven u graag meer informatie. Ook kunt u contact opnemen met de medewerkers van de wijksteunpunten via deze website.