ACTUEEL

WIJKSTEUNPUNTEN STOPPEN MET ACTIVITEITEN I.V.M.HET CORONA-VIRUS (COVID 19)

De maatregelen leiden tot het besluit om alle wijksteunpunten te sluiten vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur. Wij zullen dan ook gehoor geven aan de oproep van het kabinet om bewegingen en contactmomenten tussen bezoekers onderling in te perken. Dat betekent concreet dat alle groepsactiviteiten van de Wijksteunpunten geen doorgang meer kunnen vinden.

De agemene open inloopspreekuren van het sociaal plein in o.a. wijksteunpunten worden en zijn vervangen door afspraken spreekuren. U kunt dus een individuele afspraak maken. Om een afspraak te plannen kunt u Partners in Welzijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bellen via telefonnummer: 046-4575700 of mailen via sociaalplein@piw.nl; 

Wij houden u op de hoogte, maar wijzen u graag erop om de ontwikkelingen (RIVM) hieromtrent te blijven volgen. Op het moment dat deze maatregelen worden versoepeld, danwel geheel opgeheven, staan wij graag weer voor u klaar. Het is een moeilijke tijd, maar uw en onze gezondheid gaat eenmaal voor. Blijf gezond!

We hopen op uw begrip.
Dank!

Team Wijksteunpunten Partners in Welzijn