ACTUEEL

MAATREGELEN CORONAVIRUS

UPDATE 16 MAART 2020 17.30 UUR
Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Partners in Welzijn volgt de aanwijzingen van de overheid, GGD en RIVM inzake de afgegeven richtlijnen Corona in Nederland. Deze aanwijzingen kunnen per dag/uur aangepast worden, en zijn soms op meerdere manieren te interpreteren.

We proberen ons op de beste manier te verhouden tot de regels, maar het belangrijkste is “eigen gezond verstand te blijven gebruiken”.

Concreet betekent dit op dit moment:

  • DE KANTOREN, SOCIALE PLEINEN, Wijksteunpunten en INLOOPLOCATIES VAN PARTNERS IN WELZIJN, ZIJN MET INGANG VAN 16 MAART TOT NADER BERICHT, FYSIEK GESLOTEN. Vragen kunnen telefonisch gesteld worden via het nummer van Partners in Welzijn 046-4575700.
  • ALLE FYSIEKE AFSPRAKEN OP KANTOOR , HUISBEZOEK OF GROEPSACTIVITEITEN VAN PARTNERS IN WELZIJN gaan niet door.
  • HULP-EN DIENSTVERLENING WORDEN TELEFONISCH OF DIGITAAL VOORTGEZET. Uw hulpverlener zal hierover contact met u opnemen In noodsituaties kan hiervan afgeweken worden, mits er geen gezondheidsrisico’s zijn.
  • TELEFONISCH EN VIA E-MAIL BLIJVEN WIJ OP WERKDAGEN BEREIKBAAR VOOR VRAGEN OP HET GEBIED VAN HULP-EN DIENSTVERLENING. Het telefoonnummer van Partners in Welzijn is 046-4575700.
  • HET ADVIES IS OM ZOVEEL MOGELIJK THUIS TE BLIJVEN.
  • DE BELANGRIJKSTE REGEL BLIJFT VAN KRACHT: met klachten zoals hoesten, verkoudheid, benauwdheid of koorts geldt: thuisblijven.

Hygiënemaatregelen
Verder willen we de eerder gecommuniceerde maatregelen t.a.v. hygiëne om verspreiding van het virus te voorkomen, nogmaals onder de aandacht brengen:
1) Was regelmatig uw handen met zeep
2) Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
3) Gebruik papieren zakdoekjes
4) Geen handen schudden

Mochten de maatregelen wijzigen, dan zullen wij vanzelfsprekend dit bericht updaten.