ACTUEEL

VOORINSCHRIJVING JUBILEUMBOEK “VASTELAOVEND IN MUNSTERGELEEN KRONIEK 6X11 JAAR VV DE HAVERBÜLE”

Harry Strijkers en Jaen van Haen (bekend van hun historische verhalen en boeken over Limburg) werken al ruim een jaar met nog een paar Vastelaovesgekken (Nicole Brands , Piet keulers, Paul Hendriks en Paul Verkuijl  aan een jubileumboek ter ere van het 6x11 jarig bestaan van Vastelaovesvereniging  de Haverbüle .

Het boek getiteld “Vastelaovend in Munstergeleen; Kroniek  6x11 jaar VV de Haverbüle” geeft een overzicht van 66 jaar vastelaovesgeschiedenis van Munstergeleen. Interviews met echte Munstergeleense vastelaovesvierders, leuke anekdotes , herinneringen, heel veel  foto’s en alle prinsen en jeugdprins(ess)en  komen aan bod. Al met al een boek dat niet in je boekenkast mag ontbreken. Het wordt geschreven in het Nederlands  zodat je het ook aan familie en vrienden kunt laten lezen. De eerste exemplaren worden bij de opening van het jubileumseizoen op 11-11-2016 uitgereikt. Kun je niet aanwezig zijn op deze avond dan zal jouw exemplaar thuis worden bezorgd.  Zoals bij een jubileumboek hoort  zal er maar een beperkte oplage van het boek worden gedrukt.

Wil je niet het risico lopen geen boek te krijgen dan kun je al vooraf inschrijven. Je betaald dan  € 11,- (ipv € 15,-) en bent zeker van een exemplaar van deze unieke Haverriekse Kroniek. Daar bovenop  wordt ook je naam nog in het boek vermeld. De intekenlijst zal een onderdeel van het boek uitmaken.

Wil  je deze kans niet voorbij laten gaan, maak dan onder vermelding van “Voorinschrijving Jubileumboek”  je naam en adres. € 11,-  over op

Rabobank Westelijke Mijnstreek
Rekeningnummer NL03 RABO 0135 0021 76
T.n.v. VV  De Haverbüle

Stuur tevens een e-mail naar paulverkuijl@home.nl waar in je naam, adres
en rekeningnummer vermeld staat , zodat wij weten dat je het boek besteld hebt. Je krijgt dan van ons een bevestiging.

Je kunt ook de € 11,- met een briefje met je naam en adres bij Paul Verkuijl, Overstraat 22, 6151 CN Munstergeleen in de brievenbus deponeren.