ACTUEEL

WEEK EÉN TEGEN EENZAAMHEID 2022

De 'Week Eén tegen Eenzaamheid 2022' wordt gehouden van 29 september tot en met 6 oktober. 

Het landelijke initiatief ‘Eén tegen Eenzaamheid’ zet organisaties en mensen aan om actie te ondernemen. Deze acties zijn bedoeld om mensen die zich eenzaam voelen (of dit dreigen te worden) te betrekken bij activiteiten.

Ook dit jaar worden in Sittard-Geleen activiteiten georganiseerd in het kader van De Week Eén tegen Eenzaamheid. Deze wordt gehouden van 29 september tot en met 6 oktober. 
Het programma voor Wijksteunpunten Gelderhof, Hof van Eynatten en Bicht is bekend en terug te vinden op deze website. 

Mensen die eenzaam zijn maar juist ook mensen die nìet eenzaam zijn, worden opgeroepen om mee te doen. Neem daarom iemand mee naar een van de activiteiten die in deze week georganiseerd worden. Op deze manier heeft u een leuk uitstapje en bezorgt u ook nog eens iemand een onvergetelijke dag! Jong of oud, iedereen is welkom. Trouwens, wat heet oud?
Een mens is nooit te oud om iets te beleven, een mens is pas oud als ie niets meer beleefd....

Natuurlijk worden niet alleen in deze week activiteiten georganiseerd. Wekelijks vinden veel activiteiten plaats binnen de gemeente Sittard-Geleen. Denk aan ontmoetingsactiviteiten in de wijksteunpunten of bij u in de buurt. Maar ook diverse cursussen. Het actuele activiteitenaanbod van de wijksteunpunten vindt u onder programma-aanbod, per wijksteunpunt en per maand, op deze website. Of loop eens binnen bij een van de wijksteunpunten, onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag informatie. Ook kunt u contact opnemen met de medewerkers van de wijksteunpunten via deze website.