ACTUEEL

WIJKSTEUNPUNTEN SITTARD-GELEEN SAMEN TEGEN EENZAAMHEID

Het landelijke initiatief ‘Week tegen Eenzaamheid’ zet organisaties en mensen aan om actie te ondernemen. Deze acties zijn bedoeld om mensen die zich eenzaam voelen (of dit dreigen te worden) te betrekken bij activiteiten.
Voor een volledig programma per wijksteunpunt:  klik hierboven op 'programma -aanbod wijksteunpunten'', kijk vervolgens onder 'wisselend activiteitenaanbod'  en klik het wijksteunpunt van uw keuze aan.
Kijk, kies en kom ebij! Iedereen is van harte welkom!

Ook dit jaar worden in Sittard-Geleen activiteiten georganiseerd in het kader van de Week tegen Eenzaamheid. De week tegen Eenzaamheid 2018 wordt gehouden van donderdag 27 september tot en met zaterdag 6 oktober. Het thema is: ‘Kom erbij!”.
Mensen die eenzaam zijn maar juist ook mensen die nìet eenzaam zijn, worden opgeroepen om mee te doen. Neem daarom iemand mee naar een van de activiteiten die in deze week georganiseerd worden bij de wijksteunpunten Sittard-Geleen. Op deze manier heeft u een leuk uitje en krijgt de ander de mogelijkheid tot het aangaan van nieuwe sociale contacten.