PROGRAMMA-AANBOD

INTERNETCORNER

Hulp nodig bij het werken met een laptop, computer, i-pad of tablet? Loop dan eens binnen bij het wijksteunpunt. Wij helpen u graag. Neem gerust uw eigen laptop, hier werkt u immers thuis ook op.

Waarvoor kunt u terecht bij de internetcorner? Tegenwoordig wordt verwacht dat u veel met de computer regelt, zoals formulieren aanvragen, afspraken maken met instanties en boodschappen bestellen. Daarbij kunt u met de computer ook mailen met familie en vrienden en op internet is er veel interessante informatie te verkrijgen, denk bijvoorbeeld aan lekkere recepten en aan een routebeschrijving. Kortom, er gaat een wereld voor u open op de digitale snelweg!

LET OP: Tijdens de carnavalsweek is de internetcorner gesloten!

Wilt u de mogelijkheden graag eens uitproberen voordat u zelf een computer, laptop of tablet aanschaft? Bent u nieuwsgierig naar wat u er allemaal mee kunt of wilt u uw kennis op dit terrein verbreden? Zo ja, kom dan naar de internetcorner bij wijksteunpunt 't Trefpunt. Deskundige vrijwilligers helpen u graag op weg en u kunt uw digitale wensen en vragen met hen bespreken.

Voor overige vragen neem contact op met Maarten Wehrens van Partners in Welzijn T.06-48972743

TIJDSTIP

Iedere dinsdag van 14:00 uur tot 16:00 uur.

BIJDRAGE

geen